24 Ocak 2011 Pazartesi

2011 BAHAR / YAZ SEZONU KOLEKSİYONU

   YENİ SEZON KAPIMIZDA...
 2011 bahar- yaz sezonu koleksiyonu... Bahar sezonunun rüzgarı 70'li yıllardan esecek. Fransız şıklığı üzerimize nokta nokta  yağacak.
 2011 bahar ve yaz sezonunda noktalı, grafik desenli, pötikareli birbirinden şık kıyafetlerle boy göstermeye hazırmısınız? Bu sezonu çok beyeneceksiniz... Bu şık kıyafetlerin üstüne giyeceğimiz parkalarla  rahat, eğlenceli pratik  zıtlığı yaşacağız.
 Benim favorim olan tütüler, kısa  ya da uzun giyilen  taftalarla kuğu gibi zarif veya bir çocuk kadar şımarık gözükmek mümkün.
 İçimizdeki cesur ve kendine güvenen kadının şıklığı bu bahar klasik, minimalist ve modern ceketlerle tamamlanacak.
 Trençkot elbiselerinizi renkli deri kemerlerle, pastel renkli çantalarla ve ince topuklu rugan bootilerle giyin.
 Vücudu saran mini ve isyankar motosikletçi ceketlerin içine şifon gömleklerinizi yine motosiklet pantalonlarla kombinleyin altına da illaki ince topuklu rugan bootie.
 Bu bahar uzakdoğu desenli elbiseler, kimonolar, geniş kollu gömlekler, ipek kabanlarla asya rüzgarları modaya ilham veriyor.
 Kaplan deseninin modası yine geçmiyor.

EĞLENCE BAŞLASIN...
BALMAİN 2011 Bahar Koleksiyonu


Zımbalı motosikletçi ceketlerler, mini parıltılı şortlar altına giyilen pumblarla  ya da tayt ve cigarette pantolonlarla kombine edilmiş. Bu parçalarla punkçı ruhunuz öne çıkacak.


MOSCHİNO
Siyah puantiyeli etek ve fırfırlı blüz, kırmızı ayakkabı ve bileziklerle oldukça eğlenceli gözüküyor.

Baharın harika renklerinin grafik desenlerle bütünleşmesi... Mini kabarık eteklerle cici bir kıza, yüksel bel pantolon, fırfırlı gömlek ve ceketle maksülen şıklığa bürünmek mümkün.
Çizgili kurdeleli sandaletler harika...

FENDİ
Belden kuşak ya da ince kemerle tamamlanmış yakası açık fener kollu elbiselerle oldukça sofistike bir görünüm elde edilmiş. Pastel renklerin cool görüntüsü  çok hoş.

LOUİS VUİTTON

Mavi uzun çizgili elbiseyle safari trendi rahatlığı ve doğallığı simgeliyor. Pembe orkide ve çiçeklerle süslenmiş siyah etek ve üzerindeki pembe mini ceket uzakdoğunun geleneksel kimonosunun biraz modernize edilmiş haliyle karşımıza çıkmış. Yakası açık askılı tulumda ki mavi ve turuncunun renk uyumu üzerindeki geniş kemerle çok hoş gözüküyor.
Louis Vuitton' un son derece kadınsı görünümlü döşemelik çiçeklere gömülmüş elbiseleri oldukça şık.

Christian  Dior

Christian Diorun şekerli pastel pembe elbisesi çiçekli ince kemeriyle oldukça şık hanım hanımcık görünümden hoşlananlara...
LACOSTE
Rahatına düşkün olanlara bu çizgili belden ipli elbiseler şiddetle tavsiye edilir...
Şortlu tulum, denizci şapkaları, siyah beyaz geometik desenlerle birleşmiş sportif parçalar oldukça modern görünüyor.
Lacoste turuncu ve bronz tonlarıyla bütünleştirdiği dökümlü ve mimari modelleriyle gardroplarımıza renk katsın.
BURBERRY
Kapitone dolgulu  motosiklet ceketi, dolgunlaştırılmış skinny pantolon, bele sarılan parlak kemer, el çantası ve rugan botiieler çok havalı gözüküyor.

Zımbalı krokodil desenli ceket ve leopar desenli elbiseyle vahşi doğanın modaya yansıması mükemmel olmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...